3 jaar ResetM2M!!

Drie jaar alweer. Mei 2013 begonnen met 7 vrouwen.

Mensen erbij, mensen vertrokken. Wat overbleef is een mooie groep mensen van 12 vrouwen en 2 mannen. En ja, daar mogen gerust nog wat mannen bij. Maar we zingen met heel veel plezier en als onze muzikaal leider Frauke Langbein zelfs zegt dat we een mooie klank voortbrengen…….dan zetten we toch iets goeds neer met elkaar. Want als er iemand kritisch( maar altijd opbouwend) is, is het Frauke.

Ik vind donderdagavond altijd weer een (muzikaal) feestje. Een nieuw lied instuderen, oefenen, oefenen, oefenen en als er aan het eind van de repetitie voorzichtig iets moois te beluisteren valt, hebben we dat wijntje na afloop wel verdiend.

De uitdaging blijft om ons van andere groepen te onderscheiden door een heel gevarieerd repertoire, het duidelijke plezier dat we uitstralen bij optredens en natuurlijk de mooie samenklank door de verrassende arrangementen van Frauke.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om dat repertoire flink uit te breiden, dus flink oefenen op prachtige nieuwe stukken. Het is Frauke weer gelukt om verschillende stukken op een dusdanige mooie manier te bewerken, dat we ze 4,5 en soms 6 stemmig kunnen zingen.

Niet altijd even makkelijk, dus een portie huiswerk hoort erbij. Maar met behulp van de mp3 bestandjes die Inge en Frauke ons opsturen, gaat dat lukken.

We zullen van ons laten horen op 25 september bij NielZ, met nieuwe songs en andere verrassingen, maar daarover op een later tijdstip meer.

Als iedereen zondagmiddag 25 september alvast in de agenda zet, zorgen wij voor een spetterend feestje!

Dat is natuurlijk ook mogelijk dankzij onze sponsoren. Zonder hen kunnen wij ons niet ontwikkelen op de manier zoals we dat graag willen.

Met elkaar gaan we zorgen voor een muzikale zondagmiddag waarvan iedereen kan genieten en aan mee kan doen…..

Wordt vervolgd.

Namens het bestuur van ResetM2M.

Ada Stutterheim.

 

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .