De start van 2019

De feestdagen zijn achter de rug. 2019 is aangebroken. Je wenst elkaar het beste voor het nieuwe jaar. Wat zal het ons brengen? Iets om over na te denken…….Zal ik, wil ik of kan ik? In ieder geval hopen we er allemaal iets moois van te maken.

In januari starten de repetities weer en vanaf nu ook op de nieuwe locatie. Onze hoofdsponsor NielZ heeft voor ons een ruimte beschikbaar en we verheugen ons om weer van start te gaan. Van start met zingen, muziek maken, plezier hebben en iets moois neerzetten. En onder leiding van “onze” Frauke weet ik zeker dat dit gaat lukken. Frauke: altijd enthousiast, gedreven en super gemotiveerd, weet ons altijd weer te prikkelen met nieuwe muziek en creatieve ideeën. 

Het is lastig om in een paar woorden te beschrijven wat zingen bij Reset met me doet. Om met elkaar te zingen, muziek te maken, lol te hebben en toe te werken naar een mooi resultaat is bijzonder. Het bezorgt me plezier, warmte en regelmatig kippenvel. Deze bijzondere groep vrouwen, die na het zingen nog even een drankje doen, ik zou ze niet willen missen.

En eigenlijk zouden we nog wel enkele vrouwen willen verwelkomen. Houd je van zingen, heb je koorervaring en ben je een beetje nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom op donderdagavond 17 januari van 19.30 tot 21.30 op de open repetitie bij NielZ, marktplein 31 in Almelo ( 1e verdieping ’t Pakhuys)

Wij hebben er in ieder geval weer zin in en wie weet tot ziens.

IMG_6179

Francien

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .