zaterdag 2 februari.


9.15: Lichte regen valt neer, de koude ruimte van de klankkast warmt langzaam op. De koffie is in de maak en thee water bijna warm. De eigengemaakte cake ligt op een schaal. De regen gaat over in mooie, dikke sneeuwvlokken en langzaam druppelen de leden van ResetM2M binnen. Vandaag is het tijd voor een gezellige, actieve en productieve dag vol zang, ritme, vopa signs en circle songs.
De koffie/thee met heerlijke cake is een goed begin.

10:00 Na wat inzing oefeningen en een circle song starten we met een prachtig lied Small Talk. We moeten hierbij ritme en timing goed in de gaten houden en we voeren zingend een gesprek met elkaar.

De maaltijdsoep tijdens de lunch is verzorgd door Francien.

Na de lunch krijgen we een oefening die oa gaat over expressie, blenden en ritme. We houden een muzikale voordracht.

Daarna met volle aandacht verder met 2 nieuwe stukken als Bohemian Rhapsody en Putting on the Ritz. Soms even lastig maar met goede tips en oefeningen gaat het toch lukken en wat klinkt het geweldig. Iedereen is enthousiast. En dan is het einde helaas alweer in zicht.

Met een gezellige nazit beëindigen we deze oefendag en gaan met een goed gevoel naar huis. Bedankt allemaal en vooral Frauke voor haar muzikale bijdrage, alle gekke ideeën, goede oefen tips enz enz

Gelukkig aanstaande donderdag weer repetitie!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .