Goeie vraag……

Of er iemand is die zich geroepen voelt een stukje te schrijven voor op de website van Reset? Het is een hele leuke vraag eigenlijk, dus waarom niet?, dacht ik….En nu stel ik mezelf de vraag wat er allemaal in dat stukje zou mogen(of moeten?) staan. Terwijl ik achter de laptop zit en naar buiten kijk en zie hoe de zon weer tevoorschijn komt en de lucht steeds blauwer wordt, merk ik dat mijn gedachten sneller gaan dan mijn vingers kunnen typen.

Reset is een heel erg leuk deel van mijn leven: het brengt me muziek, het gevoel van samen iets moois neerzetten, geïnspireerd raken door onze creatieve muzikaal leider Frauke Langbein, kennismaken met nieuwe nummers, stemontwikkeling en heel erg veel lol, trots op mooie zang en samenklank. Het maakt me blij en warm en bovenal geeft het een enorme hoeveelheid positieve energie. De gedrevenheid van Frauke en haar besmettelijke enthousiasme zorgen ervoor dat we met ons allen bereid zijn de lat toch even net iets hoger te leggen. Het plezier dat we daaraan beleven is geweldig en dat willen we ook graag uitstralen.

Inmiddels zijn we met 11 vrouwen druk aan het repeteren voor kerst, er staan 3 optredens op de agenda. Het kerstrepertoire is afwisselend met wat bekendere nummers, maar ook prachtige liedjes, die u misschien niet kent, maar eigenlijk gewoon zou moeten komen luisteren. Hopelijk kunnen we u in de aanloop naar kerst verrassen en laten genieten van wat Reset brengt: muziek, plezier en warmte. Het is zo de moeite waard!!

Wellicht bent u enthousiast geraakt of gewoon nieuwsgierig geworden. Neem gerust een kijkje op onze website, facebookpagina of zelfs op instagram, maar nog liever bij een van onze kerstoptredens!

Intussen ben ik aan het einde gekomen van “mijn stukje”, alleen nog opsturen. Een postzegel is niet nodig, het gaat allemaal via de mail. Ik ga zo nog even naar buiten, naar de blauwe lucht en de frisse wind en dan bedenk ik me nog eens hoe mooi het leven kan zijn.

Francien

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .