Kerst en het jaar 2020.

Repetities met kerstliederen, rondom de vleugel heerlijk repeteren. Echt genieten. Met optredens in het vooruitzicht zoals de Doelen kerstmarkt, het Kerstkoren Festival en kerst bij Nielz hebben we leuke vlotte maar ook bijzondere stukken ingestudeerd zoals Star Carol van John Rutter en Mid-Winter van Bob Chilcott. Maar ook Feliz Navidad en Santa’s Choir mogen niet ontbreken. Het kan nu allemaal weer in de kast voor het volgend jaar.

laatste 3e helft van 2019.

De laatste repetitie en vooral de laatste 3e helft waren bijzonder met een kerstsokken contest en prijzen voor iedereen, heerlijke hapjes en drankjes. Wat was het gezellig en wat hebben we gelachen en genoten. De vreemdste creaties kwamen boven tafel……Maar we moeten nog presteren!!

kerstkoren festival

Zaterdag 21 december het Kerstkoren festival, het was gezellig druk in het centrum en we hebben genoten van ons optreden en ook van de andere koren, wat een diversiteit. Het was gezellig in het theaterhotel waar we nog een glühwein gedronken hebben met elkaar. We konden met een fijn gevoel naar huis. De vele complimenten over de mooie klank en ons repertoire namen we mee.

Zondag 22 december ons optreden bij Nielz. Altijd leuk om er te zijn. Heerlijk gezongen en nadien nog even een gezellige nazit. De vakantie kan beginnen. MAAR…..het eerste optreden zal op 1 februari zijn op uitnodiging van de Oostvaarders. We hebben er al zin in.

9 Januari 2020 starten we een nieuw repetitiejaar. Heb jij nu belangstelling om bij ResetM2M te gaan zingen? We zijn nog op zoek naar een lage alt en een hoge sopraan.

Verder willen wij al onze sponsoren bedanken voor hun financiële steun in 2019, onze vrienden, familie en trouwe fans bedanken en uiteraard wensen we iedereen hele fijne kerstdagen toe en een prachtig 2020!!

Tot in 2020!!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .