Nieuwjaarsconcert 1 februari 2020.

Het is zaterdag 1 februari 2020, goed zes uur ’s avonds en de zangeressen van Reset druppelen één voor één binnen bij de Schelf om te zingen bij en met de mannen van de Oostvaarders.

In de zaal is al een decor opgebouwd en stoelen zijn klaar gezet voor de bezoekers. Hoeveel stoelen zouden het zijn? En zijn die straks allemaal bezet? We gaan het zien en meemaken. Er is een ruimte waar we even kunnen inzingen en de laatste dingetjes nog bespreken. Iedereen heeft er zin in.

Dan gaan we naar de zaal, die intussen toch echt goed gevuld is, en we gaan zitten om te luisteren naar wat de gastheren het publiek brengen.

Het contrast kan bijna niet groter: een grote groep mannen (wat een volume) en begeleiding van accordeonisten, gitaristen en een heuse drummer! Onze Frauke speelt mee op de vleugel. De muziek spreekt de toeschouwers aan en de mannen hebben zoveel plezier.

En dan mogen wij, Reset, een groep van zo’n tien vrouwen. We beginnen met een nieuw nummer, altijd een beetje spannend als je dat voor het eerst voor publiek zingt, maar aan het applaus te horen is publiek enthousiast en dat geeft ons een héérlijk gevoel. Eén van de volgende nummers is Bohemian Rapsody en het is muisstil in de zaal. Als we elkaar aankijken kunnen we alleen maar lachen en heel erg trots zijn. We genieten, de tijd vliegt om.

Dan zijn de mannen er weer, we zingen enkele nummers samen en dan zit het er voor ons op. De Oostvaarders zingen nog door. Als het zingen echt voorbij is, is er voor iedereen nog en hapje een drankje, er kan gedanst worden op live-muziek en er is een verloting! 

Wat hebben we een geweldige avond gehad. Oostvaarders bedankt!

Francien Korte.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .