Goeie vraag……

Of er iemand is die zich geroepen voelt een stukje te schrijven voor op de website van Reset? Het is een hele leuke vraag eigenlijk, dus waarom niet?, dacht ik….En nu stel ik mezelf de vraag wat er allemaal in dat stukje zou mogen(of moeten?) staan. Terwijl ik achter de laptop zit en naar buiten kijk en zie hoe de zon weer tevoorschijn komt en de lucht steeds blauwer wordt, merk ik dat mijn gedachten sneller gaan dan mijn vingers kunnen typen.

Reset is een heel erg leuk deel van mijn leven: het brengt me muziek, het gevoel van samen iets moois neerzetten, geïnspireerd raken door onze creatieve muzikaal leider Frauke Langbein, kennismaken met nieuwe nummers, stemontwikkeling en heel erg veel lol, trots op mooie zang en samenklank. Het maakt me blij en warm en bovenal geeft het een enorme hoeveelheid positieve energie. De gedrevenheid van Frauke en haar besmettelijke enthousiasme zorgen ervoor dat we met ons allen bereid zijn de lat toch even net iets hoger te leggen. Het plezier dat we daaraan beleven is geweldig en dat willen we ook graag uitstralen.

Inmiddels zijn we met 11 vrouwen druk aan het repeteren voor kerst, er staan 3 optredens op de agenda. Het kerstrepertoire is afwisselend met wat bekendere nummers, maar ook prachtige liedjes, die u misschien niet kent, maar eigenlijk gewoon zou moeten komen luisteren. Hopelijk kunnen we u in de aanloop naar kerst verrassen en laten genieten van wat Reset brengt: muziek, plezier en warmte. Het is zo de moeite waard!!

Wellicht bent u enthousiast geraakt of gewoon nieuwsgierig geworden. Neem gerust een kijkje op onze website, facebookpagina of zelfs op instagram, maar nog liever bij een van onze kerstoptredens!

Intussen ben ik aan het einde gekomen van “mijn stukje”, alleen nog opsturen. Een postzegel is niet nodig, het gaat allemaal via de mail. Ik ga zo nog even naar buiten, naar de blauwe lucht en de frisse wind en dan bedenk ik me nog eens hoe mooi het leven kan zijn.

Francien

Geplaatst in Uncategorized

FIJNE VAKANTIE

Namens alle Resetters wensen wij iedereen een fijne vakantie en op 8 september zingen we op de koornmarkt in Almelo.

Tot dan!!

Geplaatst in Uncategorized

Rabobank clubkas campagne 2019


Wij hebben een gouden gelukje erbij!!!!!

ResetM2M is er enorm blij mee, wat een verrassing.

Rabobank enorm bedankt voor deze financiële bijdrage.

Geplaatst in Uncategorized

Clubkas Campagne van de Rabobank!

Ook dit jaar doen we weer mee met de Clubkas Campagne van de Rabobank.

Ieder lid van de Rabobank krijgt een code om te stemmen op een vereniging die ze een warm hart toe dragen. Er mag met 1 code 3x gestemd worden: 2x op dezelfde en 1x op een andere vereniging.

Graag willen we jou/uw stem daar zijn we erg blij mee. Vanaf 19 maart mag er weer gestemd worden.

Dus stem op Vocalgroup ResetM2M!!

Geplaatst in Uncategorized

zaterdag 2 februari.


9.15: Lichte regen valt neer, de koude ruimte van de klankkast warmt langzaam op. De koffie is in de maak en thee water bijna warm. De eigengemaakte cake ligt op een schaal. De regen gaat over in mooie, dikke sneeuwvlokken en langzaam druppelen de leden van ResetM2M binnen. Vandaag is het tijd voor een gezellige, actieve en productieve dag vol zang, ritme, vopa signs en circle songs.
De koffie/thee met heerlijke cake is een goed begin.

10:00 Na wat inzing oefeningen en een circle song starten we met een prachtig lied Small Talk. We moeten hierbij ritme en timing goed in de gaten houden en we voeren zingend een gesprek met elkaar.

De maaltijdsoep tijdens de lunch is verzorgd door Francien.

Na de lunch krijgen we een oefening die oa gaat over expressie, blenden en ritme. We houden een muzikale voordracht.

Daarna met volle aandacht verder met 2 nieuwe stukken als Bohemian Rhapsody en Putting on the Ritz. Soms even lastig maar met goede tips en oefeningen gaat het toch lukken en wat klinkt het geweldig. Iedereen is enthousiast. En dan is het einde helaas alweer in zicht.

Met een gezellige nazit beëindigen we deze oefendag en gaan met een goed gevoel naar huis. Bedankt allemaal en vooral Frauke voor haar muzikale bijdrage, alle gekke ideeën, goede oefen tips enz enz

Gelukkig aanstaande donderdag weer repetitie!!

Geplaatst in Uncategorized

De start van 2019

De feestdagen zijn achter de rug. 2019 is aangebroken. Je wenst elkaar het beste voor het nieuwe jaar. Wat zal het ons brengen? Iets om over na te denken…….Zal ik, wil ik of kan ik? In ieder geval hopen we er allemaal iets moois van te maken.

In januari starten de repetities weer en vanaf nu ook op de nieuwe locatie. Onze hoofdsponsor NielZ heeft voor ons een ruimte beschikbaar en we verheugen ons om weer van start te gaan. Van start met zingen, muziek maken, plezier hebben en iets moois neerzetten. En onder leiding van “onze” Frauke weet ik zeker dat dit gaat lukken. Frauke: altijd enthousiast, gedreven en super gemotiveerd, weet ons altijd weer te prikkelen met nieuwe muziek en creatieve ideeën. 

Het is lastig om in een paar woorden te beschrijven wat zingen bij Reset met me doet. Om met elkaar te zingen, muziek te maken, lol te hebben en toe te werken naar een mooi resultaat is bijzonder. Het bezorgt me plezier, warmte en regelmatig kippenvel. Deze bijzondere groep vrouwen, die na het zingen nog even een drankje doen, ik zou ze niet willen missen.

En eigenlijk zouden we nog wel enkele vrouwen willen verwelkomen. Houd je van zingen, heb je koorervaring en ben je een beetje nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom op donderdagavond 17 januari van 19.30 tot 21.30 op de open repetitie bij NielZ, marktplein 31 in Almelo ( 1e verdieping ’t Pakhuys)

Wij hebben er in ieder geval weer zin in en wie weet tot ziens.

IMG_6179

Francien

 

Geplaatst in Uncategorized

Repetitie locatie bij NielZ

Vanaf 10 januari 2019 starten we onze repetities bij NielZ, eerste verdieping ’t Pakhuys.

logo-nie

                           Open repetitie op 17 januari!!!

Geplaatst in Uncategorized