Het nieuwe jaar, 2020, de kop is er weer af!


In januari pakken we allemaal de draad van het gewone leven
weer op en doen we verwoede pogingen om onze voornemens
dit jaar toch écht waar te maken. We willen gezonder eten,
vaker naar de sportschool, we doen ‘dry january’ , maar wat
willen we eigenlijk?
Wij, de vrouwen van Reset, weten in ieder geval wat we graag
willen: plezier hebben met zingen en met elkaar, enthousiast
zijn over het repertoire en nieuwe stukken leren! Wat we ook
graag willen is anderen laten meegenieten van ons plezier in
muziek!

En nu hebben de vrouwen van Reset het geluk, dat Shantykoor “De Oostvaarders” hen heeft uitgenodigd om te komen zingen als pauze act van het nieuwjaarsconcert van De Oostvaarders. Als dat niet leuk is!! We hebben mooie nummers uitgekozen en hebben er heel veel zin in. Natuurlijk verheugen wij ons er op om ook eens een heel andere tak van sport te gaan beluisteren.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom.

P.s.: hebt u de aankondigingsposter al gezien elders op onze website gezien?


Geplaatst in Uncategorized
Afbeelding | Geplaatst op door

Kerst en het jaar 2020.

Repetities met kerstliederen, rondom de vleugel heerlijk repeteren. Echt genieten. Met optredens in het vooruitzicht zoals de Doelen kerstmarkt, het Kerstkoren Festival en kerst bij Nielz hebben we leuke vlotte maar ook bijzondere stukken ingestudeerd zoals Star Carol van John Rutter en Mid-Winter van Bob Chilcott. Maar ook Feliz Navidad en Santa’s Choir mogen niet ontbreken. Het kan nu allemaal weer in de kast voor het volgend jaar.

laatste 3e helft van 2019.

De laatste repetitie en vooral de laatste 3e helft waren bijzonder met een kerstsokken contest en prijzen voor iedereen, heerlijke hapjes en drankjes. Wat was het gezellig en wat hebben we gelachen en genoten. De vreemdste creaties kwamen boven tafel……Maar we moeten nog presteren!!

kerstkoren festival

Zaterdag 21 december het Kerstkoren festival, het was gezellig druk in het centrum en we hebben genoten van ons optreden en ook van de andere koren, wat een diversiteit. Het was gezellig in het theaterhotel waar we nog een glühwein gedronken hebben met elkaar. We konden met een fijn gevoel naar huis. De vele complimenten over de mooie klank en ons repertoire namen we mee.

Zondag 22 december ons optreden bij Nielz. Altijd leuk om er te zijn. Heerlijk gezongen en nadien nog even een gezellige nazit. De vakantie kan beginnen. MAAR…..het eerste optreden zal op 1 februari zijn op uitnodiging van de Oostvaarders. We hebben er al zin in.

9 Januari 2020 starten we een nieuw repetitiejaar. Heb jij nu belangstelling om bij ResetM2M te gaan zingen? We zijn nog op zoek naar een lage alt en een hoge sopraan.

Verder willen wij al onze sponsoren bedanken voor hun financiële steun in 2019, onze vrienden, familie en trouwe fans bedanken en uiteraard wensen we iedereen hele fijne kerstdagen toe en een prachtig 2020!!

Tot in 2020!!

Geplaatst in Uncategorized

Goeie vraag……

Of er iemand is die zich geroepen voelt een stukje te schrijven voor op de website van Reset? Het is een hele leuke vraag eigenlijk, dus waarom niet?, dacht ik….En nu stel ik mezelf de vraag wat er allemaal in dat stukje zou mogen(of moeten?) staan. Terwijl ik achter de laptop zit en naar buiten kijk en zie hoe de zon weer tevoorschijn komt en de lucht steeds blauwer wordt, merk ik dat mijn gedachten sneller gaan dan mijn vingers kunnen typen.

Reset is een heel erg leuk deel van mijn leven: het brengt me muziek, het gevoel van samen iets moois neerzetten, geïnspireerd raken door onze creatieve muzikaal leider Frauke Langbein, kennismaken met nieuwe nummers, stemontwikkeling en heel erg veel lol, trots op mooie zang en samenklank. Het maakt me blij en warm en bovenal geeft het een enorme hoeveelheid positieve energie. De gedrevenheid van Frauke en haar besmettelijke enthousiasme zorgen ervoor dat we met ons allen bereid zijn de lat toch even net iets hoger te leggen. Het plezier dat we daaraan beleven is geweldig en dat willen we ook graag uitstralen.

Inmiddels zijn we met 11 vrouwen druk aan het repeteren voor kerst, er staan 3 optredens op de agenda. Het kerstrepertoire is afwisselend met wat bekendere nummers, maar ook prachtige liedjes, die u misschien niet kent, maar eigenlijk gewoon zou moeten komen luisteren. Hopelijk kunnen we u in de aanloop naar kerst verrassen en laten genieten van wat Reset brengt: muziek, plezier en warmte. Het is zo de moeite waard!!

Wellicht bent u enthousiast geraakt of gewoon nieuwsgierig geworden. Neem gerust een kijkje op onze website, facebookpagina of zelfs op instagram, maar nog liever bij een van onze kerstoptredens!

Intussen ben ik aan het einde gekomen van “mijn stukje”, alleen nog opsturen. Een postzegel is niet nodig, het gaat allemaal via de mail. Ik ga zo nog even naar buiten, naar de blauwe lucht en de frisse wind en dan bedenk ik me nog eens hoe mooi het leven kan zijn.

Francien

Geplaatst in Uncategorized

FIJNE VAKANTIE

Namens alle Resetters wensen wij iedereen een fijne vakantie en op 8 september zingen we op de koornmarkt in Almelo.

Tot dan!!

Geplaatst in Uncategorized

Rabobank clubkas campagne 2019


Wij hebben een gouden gelukje erbij!!!!!

ResetM2M is er enorm blij mee, wat een verrassing.

Rabobank enorm bedankt voor deze financiële bijdrage.

Geplaatst in Uncategorized

Clubkas Campagne van de Rabobank!

Ook dit jaar doen we weer mee met de Clubkas Campagne van de Rabobank.

Ieder lid van de Rabobank krijgt een code om te stemmen op een vereniging die ze een warm hart toe dragen. Er mag met 1 code 3x gestemd worden: 2x op dezelfde en 1x op een andere vereniging.

Graag willen we jou/uw stem daar zijn we erg blij mee. Vanaf 19 maart mag er weer gestemd worden.

Dus stem op Vocalgroup ResetM2M!!

Geplaatst in Uncategorized