Repertoire

De repetities beginnen altijd met inzingen. Hierbij is aandacht voor de houding, ademhaling, articulatie maar ook ritme. Van de leden wordt verwacht dat ze thuis oefenen door middel van midi-files via drive.

Het repertoire….

Van close harmony, jazzy sprankeling sound met pop’n soul, deze veelzijdigheid aan klanken muziek  kan beluisterd worden tijdens onze optredens. Met plezier samen muziek maken, ons muzikaal verder ontwikkelen, dat is de basis. Het repertoire is gevarieerd. Enkele titels: My Funny Valentine, Bohemian rapsody, What about us, Small Talk en Puttin on the Ritz.

We blijven bezig met het uitbreiden van het repertoire, oa met Worksong, Seaside Rendezvous, larger than life en Weekend. Kom luisteren naar een van onze optredens om het live te horen en met ons mee te gaan in swingende, liefdevolle en jazzy-nummers.

Inge: “Gedrevenheid tot iets moois, met een flinke dosis plezier. Elke repetitie weer een leermoment. De samenklank die mij kippenvel bezorgt. Een drankje nadien, dat is een totaal plaatje waardoor ResetM2M zo bijzonder voor mij is.”